Kiepcontainers van Skipco

Skipco biedt u kiepcontainers van uitstekende kwaliteit, een lage prijs en altijd geschikt voor uw heftruck. In de kiepcontainers van Skipco kunt u al uw afval kwijt. Door ruim 20 jaar ervaring op het gebied van kiepcontainers en productie in onze eigen fabriek in Nederland, garanderen wij u de beste kwaliteit.

Hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs en volledig geproduceerd in Nederland

De kiepcontainers van Skipco worden geheel geproduceerd in Nederland, wat ons onderscheid van de concurrent. Dit houdt in dat het volledige proces: van de ontwikkeling tot de productie en de levering in onze fabriek plaatsvindt. Daardoor kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen van onze producten. Daarnaast bent u bij aankoop van een Skipco kiepcontainer verzekerd van een duurzaam product en een goede service.

Voordelen van een Skipco kiepcontainer

De kiepcontainers van Skipco bieden verschillende voordelen voor u. Ze zorgen voor een schone werkplaats en zijn makkelijk te legen, doormiddel van een heftruck. Daarnaast biedt een Skipco u de volgende voordelen:

  • Een duurzame kiepcontainer voor langdurig gebruik
  • Makkelijk te verplaatsen met heftruck en leeg te kiepen
  • Ideaal te plaatsen onder productiemachines
  • Vele extra’s opties bij te bestellen

Op maat gemaakt voor u!

Skipco biedt niet alleen standaard kiepcontainers aan, maar ook op maat gemaakte containers speciaal voor u. Wensen en behoeftes kunnen worden doorgegeven, om de perfecte container te produceren, in de juiste maten en kleuren.

Kiepcontainer bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

De standaard modellen kiepcontainers van Skipco zijn op de site te vinden, onder de productenpagina. Vraag vrijblijvend een offerte aan of wilt u meer informatie over de kiepcontainer neem dan contact met ons op via 053 – 428 56 50, of mail naar info@delwi.nl.

 

Naar de producten

pand