Kiepbak

Als u een kiepbak (of kiepcontainer) nodig heeft, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Skipco is vooraanstaand leverancier van o.a. kiepbakken en containers. Gemakkelijk, veilig en efficiënt afval afvoeren en storten.

Vanaf  875,00 excl. btw
Vanaf  1.050,00 excl. btw
Vanaf  910,00 excl. btw
Vanaf  806,00 excl. btw
Vanaf  732,00 excl. btw
Vanaf  1.173,00 excl. btw
Vanaf  1.058,00 excl. btw

Gemakkelijke bediening kiepbak

Een kiepbak is gemakkelijk te bedienen. We hebben kiepbakken in ons assortiment die naar voren “klappen” door middel van een hendel. Optioneel leveren we dit type met trekkoord. Daarnaast hebben we kiepcontainers beschikbaar die kantelen bij licht neigen van de mast en automatisch weer terug in positie gaan.

Waarom Skipco?

Waarom zou u voor Skipco kiezen? We hebben jarenlang ervaring op het gebied van kiepcontainers en ander materieel voor intern transport. We weten als geen ander waaraan een container moet voldoen, welk materiaal en afwerking noodzakelijk is, etc. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Een snelle levering
  • Deskundig advies en ondersteuning
  • Scherpe prijzen

Een groot voordeel van onze kipcontainers is het afrolmechanisme. Dankzij dit mechanisme vindt het legen van de bak soepel (zonder al te veel schokken) plaats.

Kiepbakken assortiment

We bieden diverse mogelijke kiepbakken met verschillende volumes. We leveren kiepbakken die geschikt zijn voor bouw- en sloopafval, maar ook voor lichter materiaal als metaalafval, karton, compost, etc. Bovendien kunt u bij ons terecht voor maatwerkoplossingen.

De containers zijn in diverse kleuren en met verschillende opties (zoals met zwenkwielen) verkrijgbaar. Blader door onze website om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Offerte kiepbak

Wilt u een offerte op maat voor één of meerdere kiepbakken? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.