Kantelbak heftruck

Zoekt u een kantelbak voor uw heftruck? Skipco produceert en levert kantelbakken met verschillende capaciteiten. We bieden zowel standaard kiepbakken en spanenbakken, als ook containers op maat.

Vanaf  875,00 excl. btw
Vanaf  1.050,00 excl. btw
Vanaf  910,00 excl. btw
Vanaf  806,00 excl. btw
Vanaf  732,00 excl. btw
Vanaf  1.173,00 excl. btw
Vanaf  1.058,00 excl. btw

Kantelbak veilig gebruiken

Dankzij een ingenieus systeem kunt u de kantelbak gemakkelijk laten kantelen. Deze kantelbak is bovendien zo beveiligd dat deze er niet af kan glijden tijdens het gebruik. De kantelbakken van Skipco worden van stevig plaatmateriaal gemaakt en zijn veilig en gemakkelijk in gebruik.

Voordelen kantelbakken

Met een kantelbak zorgt u ervoor dat er wordt gewerkt in een opgeruimde werkomgeving. Afval kan erin worden gegooid en later makkelijk worden verplaatst door middel van een heftruck. De kantel bakken van Skipco hebben onder andere de volgende voordelen:

– Robuust stalen frame

– Geschikt voor al uw stortgoed

– Gebruiksvriendelijk

We hebben een zeer uitgebreid assortiment beschikbaar.

Mogelijkheden

Op deze website ziet u slechts een greep uit de mogelijkheden. Standaard leveren we de volgende kleuren:

  • RAL 5007 lichtblauw
  • RAL 5010 donkerblauw
  • RAL 6011 machinegroen
  • Volbad verzinkt

De kantelbakken zijn voor een kleine meerprijs in andere kleuren en met specifieke opties (zoals een deksel en zeef) verkrijgbaar. Blader gerust door onze website en krijg een indruk van de prijzen en verschillende mogelijkheden.

Offerte kantelbakken

Wilt u een offerte op maat of meer informatie over specifieke kantelbakken? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.