Intern transport

 

Het intern transport is in vele organisaties een essentieel onderdeel. Een efficiënte logistieke flow draagt bij aan maximaal bedrijfsresultaat. Dit bereikt u alleen met topproducten die tegen een stootje kunnen en betrouwbaar functioneren. U bent daarvoor bij Skipco aan het juiste adres.

Vanaf  875,00 excl. btw
Vanaf  1.050,00 excl. btw
Vanaf  910,00 excl. btw
Vanaf  806,00 excl. btw
Vanaf  732,00 excl. btw
Vanaf  1.173,00 excl. btw
Vanaf  1.058,00 excl. btw

Optimaal intern transport

Uw organisatie profiteert van optimaal intern transport, hetgeen bijdraagt aan een veilige en prettige werkomgeving. Kort samengevat betekent optimaal transport:

“Goederen op de juiste plaats zetten (of storten) op de meest efficiënte manier.”

Als u kiest voor Skipco, kiest u voor kwaliteit in het magazijn, op laad- en losplaatsen. Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Wat levert Skipco?

Skipco levert materiaal ten behoeve van optimaal intern transport, waaronder kiepcontainers, maar ook pallettrucks en andere transportmiddelen. We onderscheiden ons door:

  • Een perfecte prijs/kwaliteitverhouding
  • Uitstekende ondersteuning
  • Snelle levering

Skipco is uitgegroeid van kiepcontainerproducent naar aanbieder van transportmaterieel aan ondernemingen in binnen- en buitenland.

Intern transport – meer informatie?

Op deze website vindt u een deel van ons leveringsprogramma op het gebied van intern transport. Twijfelt u of we een product leveren? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.